Gde izaci u Beogradu

Gde izaci u Beogradu

Ako se pitate gde izaći u Beogradu, dobro se provesti a ne potrošiti mnogo novca - nudimo vam pravo rešenje. Preko puta hrama Svetog Save, Pasterova 14b, nalazi se odličan restoran, poznato mesto okupljanja beogradskih studenata - Julijana bar! Besprekorna organizacija studentskih žurki čini ovaj restoran omiljenim mestom za izlaske i obaveznim svratištem svakog studenta. Velika bašta u hladovini platana i prijatan ambijent unutar kafea učiniće da se ovde osećate prijatno i opušteno. U večernjim satima možete se opustiti uz "živu svirku".

Julijana place

 • pet friendly
  Ljubimci su
  dobrodošli

  Jednom kada dođete, Julijana place će postati vaš izbor broj jedan. Zauvek ćete znati odgovor na večito pitanje: "Gde izaći večeras?" Sjajan provod je zagarantovan!.

  Julijana place se nalazi preko puta hrama Svetog Save, Na uglu Pasterove i Dr. Subotića, u blizini Medicinskog i Stomatoloskog fakulteta.
  Pogledajte mapu gde izaći večeras...

  Za više informacija posetite našu stranicu na FACEBOOK-u: Julijana Bar.

Julijana place - Provod

Besplatna isporuka na kucnu adresu

011-234-28-12   069-234-28-12

Minimum za dostavu je 1.000 din. Kućna dostava hrane iz picerije Stivale: pizze i brza hrana... za područje Beograda: Rakovica, Vidikovac, Miljakovac, Kanarevo, Labudovo, Petlovo brdo, Cerak, Žarkovo, Bele vode, Čukaricka padina, Banovo brdo... pogledajte mapu pokrivenosti za Beograd.