Pizzeria Stivale

pizzeria Lo Stivale

Stari Italijanski recepti i originalni ukusi pica koje se peku u šamotnoj peći su ono po čemu se prepoznaje naša pizzeria. Za pripremu koristimo isključivo sveže namirnice i sireve iz uvoza, a ono po čemu nas mnogi prepoznaju jesu pizze obogaćene svežom rukolom i povrćem.

Pozivamo vas da posetite našu piceriju na Vidikovcu i osetite deo divne atmosfere kojom je ona okružena.
Pogledaj slike

Dostava

Potpuno renoviran entrijer restorana


Restoran pizzeria Stivale je potpuno renoviran avgusta 2016. Uređen u modernom stilu, pružiće vam nezaboravne trenutke uživanja u hrani i druženju sa prijateljima.

Proširili smo kapacitet našeg restorana, tako da možemo ugostiti i velike grupe ljudi. Pored divne bašte, restoran se sastoji i od dve odvojene sale.

Bez obzira da li ste ljubitelj separea, sedenja na barskim stolicama ili želite da se okupite sa vama dragim osobama za klasičnim stolom, Stivale je pravo mesto za vas.

Besplatna isporuka na kucnu adresu

011-234-28-12   069-234-28-12

Minimum za dostavu je 1.000 din. Kućna dostava hrane iz picerije Stivale: pizze i brza hrana... za područje Beograda: Rakovica, Vidikovac, Miljakovac, Kanarevo, Labudovo, Petlovo brdo, Cerak, Žarkovo, Bele vode, Čukaricka padina, Banovo brdo... pogledajte mapu pokrivenosti za Beograd.